Belangrijke informatie
  • Wil je een M-doc indienen maar geraak je niet op Domino? Hier zijn enkele tips die je verder zullen helpen…

    Stap 1: Log je in op INSISTO.  Lukt dit niet, ga dan naar je lokale beheerder om toegang te vragen, of neem contact op met de intersectorale toegangspoort van uw regio. Aangezien gebruikers van het M-doc ook vaak aanmelders van een A-doc zijn, zijn de rechten van deze 2 diensten namelijk aan elkaar gelinkt. Je toegang tot INSISTO, met uitzondering van consulenten, geeft je onmiddellijk toegang tot Domino.

    Stap 2: Verwijder je browsergegevens en je cookies.

    Stap 3: Spijtig genoeg kunnen wij je nu niet meer verder helpen en moeten technische mensen dit verder onderzoeken. Hiervoor hebben zij zowel een printscreen van INSISTO nodig als een printscreen van de foutmelding van Domino. Deze mag je doorsturen naar domino@vlaanderen.be. Op basis hiervan kunnen wij je vraag doorsturen door naar Eranova of HBPlus voor verder onderzoek. We volgen dit alvast samen met jou verder op.

Regionale helpdesk

De regionale helpdesk is het informatiepunt voor vragen rond het decreet integrale jeugdhulp, de praktische werking van de jeugdhulp en voor ondersteuning bij het invullen van het A-document en bij de verschillende informaticasystemen van jongerenwelzijn (Domino, BINC, INSISTO en moduledatabank).