Binc genomineerd voor e-gov awards

 

Elk jaar organiseert Agoria ICT de e-gov Awards om de meest verdienstelijke informatiseringsprojecten van de publieke overheidsdiensten in de kijker te plaatsen. Het doel is projecten te belonen die zowel voor de overheid als voor de gebruiker een tijds- en middelenbesparing opleveren en die de administratie moderniseert om een efficiëntere service aan te bieden. Met enige trots kunnen we melden dat ook de vernieuwde Binc genomineerd werd, en dat in de categorie ‘Samenwerking’. Op 3 december werden de Awards uitgereikt. De Award voor samenwerking ging uiteindelijk naar de Kruispuntbank. Toch kregen we een mooie trofee mee naar huis en de aanmoediging om in 2016 zeker opnieuw deel te nemen met alle evoluties die nog gepland zijn in Binc. Meer info en foto’s vindt u op www.e-govawards2015.be.