Studiedag ‘Hulpverleners als ondernemers’

 

Op 27 november organiseert CANO de studievoormiddag 'Hulpverleners als ondernemers'. Dit vanuit het geloof dat het nemen van risico’s net tot kansen leidt in het werken met jongeren, gezinnen en leefomgevingen. Ook al biedt het nemen van risico's geen zekerheden. Wat dus durf vraagt. CANO wil onderzoeken welke elementen hiervoor nodig zijn: hoe kunnen en mogen we ‘durf’ installeren, zowel bij onszelf als in concrete begeleidingen, in de organisatie en in de samenwerking met andere partners? Welke foutenmarge wil men tolereren? Hoe kan dit een plaats krijgen in de publieke opinie en bij het beleid? … De studiedag richt zich naar alle geïnteresseerden in de integrale jeugdhulp. Inschrijven is verplicht en kan tot en met 23 november via info@canovlaanderen.be.