Vlaams infomoment voor de multidisciplinaire teams

 

Op 16 november organiseert Jongerenwelzijn een Vlaams infomoment voor de MDT’s in de jeugdhulp. De sessie richt zich tot reeds erkende MDT’s en tot diensten die interesse hebben om in de toekomst erkend te worden. Op het programma staan het nieuwe besluit van de ministers Vandeurzen en Crevits voor de financiering en erkenning van de MDT’s, de procedure voor de erkenning van nieuwe MDT’s, de behandeling door de toegangspoort van MDT-dossiers en de richtlijnen rond de kwaliteit van het A-document. Het infomoment vindt plaats van 9u30 tot 12u, in het auditorium van het Provinciaal Administratief Centrum ‘Het Zuid’, Woodrow Wilsonplein 2 in Gent. Het onthaal start om 9u. Inschrijven kan tot 9 november via e-mail aan Elsie Verbist, met vermelding van de organisatie en het aantal deelnemers. Na het Vlaamse infomoment vinden in december ook regionale feedbacklussen plaats die meer concreet ingaan op de wijzigingen en samenwerking met de toegangspoort.